Wat is het beste moment om Red Bull te drinken tijdens het sporten?

Het gebruik van Red Bull Energy Drink tijdens het sporten hangt helemaal af van de atleet en de sport die hij beoefent. Red Bull Energy Drink kan voor, tijdens en na het sporten worden gedronken.

Red Bull Energy Drink is een functionele drank, maar het is niet bedoeld als hydrateringsmiddel. Als je Red Bull Energy Drink gebruikt tijdens het sporten, is water een goede aanvulling.

Atleten van over de hele wereld drinken Red Bull Energy Drink: 

"In mijn sport gaat het niet om de spullen, maar om het contact tussen lichaam en geest. Dat moet perfect zijn. Red Bull helpt me bij het maken van die connectie. Daardoor ben ik in staat om op het hoogste niveau te presteren, zowel tijdens de training als in de competitie."
Orlando Duque (Cliff Diving / COL)
"Als ik echt door het geluid wil gaan, drink ik een Red Bull voor het rijden."
Dani Pedrose (MotoGP, ES)
"Een half uur voor de wedstrijd drink ik een blikje Red Bull. En altijd als ik moe ben. Red Bull geeft me precies de boost die ik dan nodig heb."
Lindsey Vonn (Ski Apline, VS)
"Tijdens de race drink ik Red Bull gemixt met water om de drank iets te verdunnen. Als ik een wedstrijd doe, is het vaak heel erg warm en dan is het belangrijk genoeg vocht binnen te krijgen om door te kunnen gaan."
Courtney Atkinson (Triathlon / AYS)
"Red Bull Energy Drink is m'n beste maatje. Ik drink meestal een koud blikje na de training, zodat ik kan opladen. Als ik in de wedstrijd zit, drink ik een blikje vlak voor ik begin zodat ik kan knallen."
Elias Ambühl (Freeski, SUI)