2015

Red Bull Amaphiko

Na de eerste succesvolle Red Bull Amaphiko Academy in Soweto (Zuid-Afrika) in 2014 breidde het programma uit met academies in Sao Paolo (Brazillië) en Kaapstad (Zuid-Afrika). Tijdens beide academies inspireerden en ondersteunden internationale verleners en mentors een groep van jonge sociale ondernemers die hun creativiteit en energie gebruiken om een positieve verandering te verwezenlijken in hun leefwereld om een 18 maanden ontwikkelingsprogramma op te starten. .

Bekijk Red Bull Ampahiko

NASSER AL ATTIYAH: DAKAR OVERWINNING EN 3 EXTRA TITELS IN 3 WEEKENDS

Nasser Al Attiyah won de Dakar Rally in januari en de 2015 World Cup voor Cross Country Rallies Champion, MERC & WRC2 Champion in 3 weekends.

Carissa Moore - 3 keer Wereldkampioen

Carissa Moore wordt Wereldkampioen voor de 3de keer.

Red Bull Sound Select presenteert 30 Dagen in LA

De 2de jaarlijkse "30 night takeover of LA" met internationale headlines en Red Bull Sound Select's opkomende artiesten voor BREAK MUSIC.

Bekijk de website

The Wanton Bishops

Red Bull nam de Libaneese blues rockers, The Wanton Bishops, mee op een trip naar Zuid-Amerika om hun roots te ontdekken en inspiratie te vinden voor hun album.

Thre3style Wereldfinale

"I’ve given myself to the music, and tonight the music has paid me back”. Dat is hoe CHILE’s DJ Byte de menigte bedankte na zijn bekroning als de 2015 Red Bull Thre3style kampioen. Meer dan 6000 aanwezigen en 6 concerten.

Bezoek de Website

Kenny Belaey - Slack Line

Eerste fietser slack line/high line.

Sebastien Ogie is 3-voudige WRC Kampioen

Sebastien Ogier eiste zijn derde opeenvolgende World Rally Championship titel op door het winnen van de Rally Australia met nog 3 rallies te gaan.

Red Bull Branstorming

Britse piloten Paul Bonhomme en Steve Jones zijn de eersten in de wereld die in formatie met hun vliegtuig vliegen door een gebouw.

Bonnaroo live op Red Bull TV

4 dagen, 3 kanalen uitzending van de "farm" met meer dan 30 uren optredens van legendes als Billy Joel to Mumford & Sons.

Vind meer op Red Bull TV

2de editie van Wings for Life World Run

Aangemoedigd door miljoenen kijkers wereldwijd, liepen 102.800 lopers van over de hele wereld samen op 5 mei 2015 tijdens de Wings for Life World Run. Zo maakten ze de Wings For Life Foundation bekend en verzamelden ze 4,2 miljoen euro voor 1 missie : een remedie voor ruggenmergletsel vinden.

Be A Part Of the Wings for Life World Run

Billy Morgan Quad Cork

Billy Morgan en zijn eerste Quad Cork in Snowboarden.

AWOLNATION releases nieuw album "Run"

Op 17 maart 2015 releast AWOLNATION hun tweede full lenght album "Run" op Red Bull Records. Het lied "I am" komt aan bod in de wereldwijde World Of Red Bull TV Campagne.

Frozen Falls Will Gadd

Will Gadd beklom de bevroren Niagara Falls voor de allereerste keer.

Lindsey Vonn haalt een nieuw record met 63 zeges in het vrouwen alpine skiën.

Lindsey Vonn brak het al lang bestaande record van de Women's World Cup Career Wins met haar 63ste overwinning in Cortina d’Ampezzo, Italië, op 19 januari 2015. Met haar zege in de Downhill race op zondag behaalde ze het vorige record van Oostenrijkster Annemarie Moser-Pröll in 1980.

Bekijk alle jaren