2007

DE RED BULL SOUNDCLASH BESTAAT UIT TWEE BANDS DIE ZICH OP TWEE TEGENOVER ELKAAR GELEGEN PODIA OPSTELLEN EN ALLEBEI HUN EIGEN MUZIEK SPELEN VOOR HETZELFDE PUBLIEK.

Red Bull Soundclash brengt twee tegen elkaar strijdende bands samen in één show. Deze show verlegt en doorbreekt de grenzen van genres en muzikale conventies. Red Bull Soundclash is een 'battle' tussen bands, een verbijsterend muzikaal duel, dat wordt uitgevochten in stereo. Beide bands laten zich helemaal gaan en laten twee verschillende stijlen en genres op elkaar los over de menigte.

Meer over Red Bull Soundclash

FC RED BULL SALZBURG WORDT OOSTENRIJKSE KAMPIOEN

Red Bull Salzburg brengt de titel naar Salzburg. Het seizoen 2006-2007 was het beste voetbaljaar ooit in Salzburg. De kampioenen vestigden een clubrecord door 75 punten te behalen.

FC RED BULL SALZBURG WORDT OOSTENRIJKSE KAMPIOEN

Tijdens een grandioze competitie, waarin gestreden werd door acht teams, werd slechts een van de 28 duels verloren. De Red Bulls zetten deze uitzonderlijke prestatie voort in de play-offs. Na drie opeenvolgende overwinningen op de Vienna Capitals in de halve finale (best of five), legden de Red Bulls het tijdens de finale maar in een wedstrijd af tegen VSV in Villach. De Salsburgers besloten hun eerste Oostenrijkse ijshockey kampioenschap ooit met een 4:1 winst.

RED BULL RECORDS

De missie van Red Bull Records is een vooruitstrevende muziekmaatschappij te zijn die er een vooruitstrevende houding op na houdt met betrekking tot marketing, distributie en de relatie met artiesten. De artiesten van Red Bull Records beïnvloeden de populaire cultuur en zorgen dat deze zich voortdurend blijft ontwikkelen. Het label geeft ons de ruimte om een bepaald aantal muzikanten/bands binnen de Red Bull-familie te houden en om ze op een unieke manier te laten groeien.

WELKOM IN DE RED BULL STUDIO LOS ANGELES.

Dit is een hoogstaande, ultramoderne opnamestudio bedoeld om muzikanten te ondersteunen door hen een unieke opname-ervaring te bieden met eersteklas productietools in een nette en comfortabele omgeving.

Meer over Red Bull Studio

RED BULL AIR RACE IN RIO

Eén miljoen mensen aanschouwden in 2007 de race en vormden het grootste publiek ooit bij een race en het grootse publiek in de Braziliaanse sportgeschiedenis.

Bekijk alle jaren