2010

SEBASTIAN VETTEL & RED BULL RACING

EERSTE WERELDTITEL EN EERSTE FORMULE 1 CONSTRUCTEURS TITEL VOOR RED BULL RACING

Na acht gewonnen races dit seizoen heeft Red Bull Racing voor het eerst de constructeurstitel van de Formule 1 naar zich toegetrokken. Red Bull team rijder Sebastian Vettel domineerde het seizoen van 2010 en won ook de laatste race in Brazilië, waar hij alweer voor de tiende keer dit jaar vanaf pole position vertrok. Een terechte wereldkampioen.

RED BULL X-FIGHTERS PAL VOOR HET KREMLIN OP HET WERELDBEROEMDE RODE PLEIN VAN MOSKOU

Red Bull Music Studio Londen

De studio in Londen wil de Britse muziek promoten door een superstudio voorzien van de nieuwste snufjes ter beschikking te stellen aan lokaal en internationaal muziektalent. Ieder vrijdag verzorgt Red Bull Studio een live uitzending in samenwerking met NME Radio.

Meer over Red Bull Music Studio Londen

NEW YORK, NEW YORK

Opening van de Red Bull Arena in New York

Het was een historische nacht en het begin van een nieuw tijdperk voor de New York Red Bulls. Door drie goals in de eerste helft werd het legendarische Santos F.C. uit Brazilië verslagen met 3-1 tijdens de grootse opening van de Red Bull Arena op 20 maart.

Meer over New York Red Bulls

Red Bull Air Race in New York

ZEVENDE TITEL OP RIJ VOOR SÉBASTIEN LOEB IN DE WORLD RALLY CHAMPIONSHIP

Fransman Sébastien Loeb en zij co-driver Daniel Elena hebben hun zevende wereldtitel op rij gewonnen door de Rally van Frankrijk op hun naam te schrijven. Deze overwinning in Frankrijk was alweer de zestigste in hun carrière. Door de tweede plek van Dani Sordo en Diego Vallejo behaalde het Citroën Total World Rally Team hun zesde constructeurstitel op rij.

Meer over Red Bull Rally

RED BULL KTM FACTORY TEAM WINT DE MX1, MX2 AND WOMEN´S MOTOCROSS WORLD CHAMPIONSHIP

2010 is het succesvolste seizoen ooit voor het Red Bull KTM Factory Team met drie wereldtitels in de drie belangrijkste motocross kampioenschappen. De Italiaan Tony Cairoli won de titel in de MX1 klasse, Marvin Musquin legde beslag op de titel in de MX2 klasse en Steffi Laier is de onbetwiste kampioene bij de vrouwen geworden.

RED BULL BC ONE IN TOKYO

Bekijk alle jaren