2014

Goede voornemens voor 2015

Duizenden mensen zijn tijdens onze New Years Resolution Campagne het jaar 2015 met vleugels begonnen en hebben hun goede voornemens op onze website gezet.

Bekijk hier enkele goede voornemens

Marc Márquez wereldkampioen MotoGP

In 2014 stelde Marc zijn tweede wereldkampioenschap in de MotoGP zeker en sloot hij het seizoen in Valencia af met een record van 13 overwinningen.

Bekijk het profiel van Marc Márquez

Jessica Fox wint in één jaar vier keer een wereldtitel!

De Australische Jessica Fox heeft een glansrijke overwinning behaald tijdens de finale van het WK-U23 in de C1 in Penrith, met een historische dubbel voor de 19-jarige. Fox is de eerste vrouw die de K1 en de C1 dubbel wint op U23-niveau, waarmee ze de teleurstelling van vorig jaar goedmaakt toen ze wel de C1 won maar niet doorging naar de K1-finale. Het succesverhaal van Jessica kreeg een vervolg tijdens het WK in Deep Creek. Jessica heeft een historische WK-dubbel veroverd na het winnen van de kanoslalom K1-finale. Dankzij deze overwinning is ze de eerste vrouwelijke kanoër in de geschiedenis die de K1/C1-dubbel heeft gewonnen tijdens een WK - slechts 24 uur nadat ze haar C1-titel had verdedigd. "Het is onvoorstelbaar dat ik heb gewonnen. Ik wist dat als ik ervoor zou gaan met de snelheid die ik vanochtend had en een paar fouten goed zou maken, dat ik aan kop zou kunnen gaan of misschien zelfs een medaille zou kunnen winnen... Maar de dubbel winnen, twee keer winnen, ik had het niet beter kunnen doen", aldus Fox.

Toni Cairoli wordt achtvoudig wereldkampioen Motocross

Tony Cairoli van Red Bull KTM Factory Racing won zijn achtste wereldtitel motocross bij de Grand Prix van Goias in Brazilië. "TC22 Tony Cairoli - the Movie” geeft de kijker een uniek inkijkje in het leven van de achtvoudig wereldkampioen motocross. De film volgt Tony's carrière vanaf zijn jeugdjaren op Sicilië tot het moment waarop hij de top van de motocross bereikt en vertelt wat hij allemaal heeft moeten doen en laten om te komen waar hij nu is.

Bekijk het profiel van Tony Cairoli

Opening hoofdkantoor in Fuschl

In 2014 werd het hoofdkantoor van Red Bull in Fuschl Am See voltooid met de plaatsing van 14 bronzen stieren.

Formule 1 terug in Oostenrijk

Na meer dan tien jaar afwezigheid keerde de F1 in 2014 terug naar Oostenrijk, naar de bergachtige deelstaat Stiermarken om precies te zijn. Daarmee is de F1 ook terug in de Red Bull Ring.

Bekijk het racecircuit

1e Formule 1-overwinning voor Daniel Ricciardo

Daniel boekte in Montreal als debutant in het Formule 1-team Infiniti Red Bull Racing zijn eerste overwinning en eindigde uiteindelijk als 3e in de strijd om het wereldkampioenschap van 2014.

Bekijk het profiel van Daniel Ricciardo

Red Bull Tag Am See met Cro

Drie concerten van Cro in drie landen tijdens een perfecte dag aan het meer.

Bekijk de hoogtepunten

Wings for Life World Run

De 1e Wings for Life World Run was de aftrap van een internationale beweging die Wings for Life steunt en zich inzet voor de genezing van ruggenmergletsel. Het is de enige wereldwijde sportcompetitie die op alle continenten tegelijk op exact hetzelfde moment plaatsvindt. In 2014 vond het evenement plaats op 34 locaties in 32 landen. In deze unieke run waarin je wordt ingehaald door de eindstreep, nemen lopers over de hele wereld het op precies hetzelfde moment tegen elkaar op. Degene die als laatste wordt ingehaald door de finishwagen is de ultieme winnaar van dit wereldwijde evenement. En alle deelnemers rennen voor diegenen die dat niet kunnen. Het volledige inschrijfgeld en alle inkomsten gaan naar de Wings for Life Spinal Cord Research Foundation.

Zorg dat je er bij bent

Google+ Hangout met Pharrell

De meervoudige prijswinnaar Pharrell Williams presenteerde bijna twee uur lang een Google+ Hangout in de Red Bull Studio's in Los Angeles om zijn gloednieuwe (tweede) soloalbum G I R L te pluggen.

Bekijk hier de volledige Google+ Hangout.

Red Bull Amaphiko

In april 2014 vond de eerste Red Bull Amaphiko Academy plaats in het Zuid-Afrikaanse Soweto. Tijdens deze 10 dagen durende Academy begeleidden en inspireerden lokale en internationale gastdocenten een groep jonge sociale ondernemers die zich vol creativiteit en positieve energie inzetten om het verschil te maken in de eigen gemeenschap.

Bekijk Red Bull Amaphiko

Bekijk alle jaren