Red Bull Energy Drink

Red Bull Energy Drink

Stimuleert lichaam en geest®

HOE WERKT HET?

Red Bull Energy Drink is een functionele drank, speciaal ontwikkeld voor momenten waarop je meer wilt presteren. Red Bull geeft je vleugels wanneer jij ze nodig hebt.

Na de finish is mijn dag meestal nog niet voorbij. Normaal gesproken hebben we nog veel te bespreken met de monteurs. Een Red Bull is zeker handig op dit soort momenten. Ik drink er één of twee tijdens een raceweekend."
Ik drink Red Bull tijdens mijn warming-up voor élke wedstrijd. Ik nip steeds slokjes en drink genoeg water. Ik zorg dat ik super scherp en gefocust aan de start sta, wetende dat ik de goede fuel heb om een topprestatie neer te zetten."
Het geeft me wat extra’s op momenten dat ik het nodig heb. Dat kan zijn na m’n powernap voor de laatste training van de dag, bij een explosieve intervaltraining of vlak voor die derde set van een wedstrijd."
Een half uur voor de wedstrijd doe ik een blikje Red Bull in mijn bidon en vul dit aan met water. Vanaf dat moment drink ik het; tijdens de warming-up, de eerste helft tot en met de rust. De combinatie van suiker en cafeïne geven me de vleugels die ik nodig heb bij iedere wedstrijd."
Vaak train ik 3 keer per dag. Op dagen dat ik het zwaar heb, is Red Bull absoluut mijn redder in nood! Vooral voor de laatste training van de dag, of als er nog een zware training op het programma staat."
  • Maak kennis met Max Verstappen
  • Maak kennis met Kjeld Nuis
  • Maak kennis met Brouwer en Meeuwsen
  • Maak kennis met Tess Wester
  • Maak kennis met Rachel Klamer

Use with Purpose

Een energiedrank drink je op momenten waarop je actief wilt zijn, zoals tijdens het studeren, werken of sporten. Het blijft belangrijk om voldoende water te drinken gedurende de dag. Energiedranken zijn uiteraard geen dorstlessers, maar zijn speciaal ontwikkeld voor momenten dat je wat extra’s kunt gebruiken. Drink Red Bull daarom bewust al je het nodig hebt: Use with Purpose.

WAT zit erin?

Cafeïne + Taurine + Vitamine B + Suikers + Bronwater uit de Alpen.

Het speciale recept van Red Bull Energy Drink bevat ingrediënten van hoge kwaliteit.

Kom meer over de ingrediënten te weten

Ontmoet de anderen

Ontdek de wereld achter het blikje