Wat is het beste moment om Red Bull te drinken tijdens het sporten?

Het gebruik van Red Bull Energy Drink tijdens het sporten hangt helemaal af van de atleet en de sport die hij beoefent. Red Bull Energy Drink kan voor, tijdens en na het sporten worden gedronken.

Red Bull Energy Drink is een functionele drank, maar het is niet bedoeld als hydrateringsmiddel. Als je Red Bull Energy Drink gebruikt tijdens het sporten, is water een goede aanvulling.

Atleten van over de hele wereld drinken Red Bull Energy Drink: 

Na de finish is mijn dag meestal nog niet voorbij. Normaal gesproken hebben we nog veel te bespreken met de monteurs. Een Red Bull is zeker handig op dit soort momenten. Ik drink er één of twee tijdens een raceweekend."
Ik drink Red Bull tijdens mijn warming-up voor élke wedstrijd. Ik nip steeds slokjes en drink genoeg water. Ik zorg dat ik super scherp en gefocust aan de start sta, wetende dat ik de goede fuel heb om een topprestatie neer te zetten."
Het geeft me wat extra’s op momenten dat ik het nodig heb. Dat kan zijn na m’n powernap voor de laatste training van de dag, bij een explosieve intervaltraining of vlak voor die derde set van een wedstrijd."
Een half uur voor de wedstrijd doe ik een blikje Red Bull in mijn bidon en vul dit aan met water. Vanaf dat moment drink ik het; tijdens de warming-up, de eerste helft tot en met de rust. De combinatie van suiker en cafeïne geven me de vleugels die ik nodig heb bij iedere wedstrijd."
Vaak train ik 3 keer per dag. Op dagen dat ik het zwaar heb, is Red Bull absoluut mijn redder in nood! Vooral voor de laatste training van de dag, of als er nog een zware training op het programma staat."
  • Maak kennis met Max Verstappen
  • Maak kennis met Kjeld Nuis
  • Maak kennis met Brouwer en Meeuwsen
  • Maak kennis met Tess Wester
  • Maak kennis met Rachel Klamer